O Μέγας Αλέξανδρος

Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι
 

Όπως κάθε χρόνο για τα 12 χρόνια λειτουργίας μας, έτσι και φέτος, το θέατρο Μορφές ανεβάζει μια παράσταση με την υπόσχεση να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, με ένα θέμα ιδιαίτερα αγαπητό, παρμένο από την ελληνική λαϊκή μας παράδοση. Ο Καραγκιόζης με την παρέα του, ζωντανεύουν πάνω στη σκηνή, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους θεατές. 
 

 
«Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» είναι ο τίτλος της παράστασής μας. Το κείμενο που διασκεύασε ο Γιάννης Παραουλάκης απευθύνεται σε θεατές κάθε ηλικίας. Φιγούρες του θεάτρου σκιών, φτιαγμένες από τον συντοπίτη μας Τίτο Πετράκη, μαζί με ηθοποιούς, συνθέτουν ένα γαϊτανάκι κεφιού και απίστευτα κωμικών σκηνών. 
 Οκτώ χρόνια πέρασαν κιόλας από την πολύ επιτυχημένη παράσταση του Θεάτρου Μορφές ‘Ο Καραγκιόζης Νύφη’. Φέτος, ο Καραγκιόζης επίκαιρος όσο ποτέ, έρχεται να καυτηριάσει, να σατιρίσει και να μιλήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο για την καθημερινότητά μας. Το Κολητήρι, ο Χατζηαβάτης, ο Μπαρμπαγιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας, ο Μανούσος, η Αγλαΐα, ο Βεληγκέκας, ο πασάς και η βεζυροπούλα, πιστοί ακόλουθοι του Καραγκιόζη εδώ και δυο αιώνες, βάζουν τη δική τους πινελιά για να σας χαρίσουν μια παράσταση αληθινά διασκεδαστική. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Γιάννη Παραουλάκη στο τηλέφωνο του θεάτρου 2810 321622 ή στο 6947179257.