Ο Μικρός Πρίγκιπας


Ο Μικρός Πρίγκιπας

Καλοκαιρινή περιοδεία 2015


Το Θέατρο Μορφές έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει το αριστούργημα του γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας». Ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία στον κόσμο, αφού έχει μεταφραστεί σε 250 γλώσσες και έχει πουλήσει 140 εκατομμύρια αντίτυπα. Ένα έργο ύμνος στην αθωότητα του απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.

Γεμάτος μηνύματα και συμβολισμούς «ο Μικρός Πρίγκιπας» θα μας ζεστάνει με όμορφα συναισθήματα αφού όλοι μέσα μας κρύβουμε ένα μικρό πρίγκιπα. Τα παιδιά θα διαπιστώσουνε ότι όντως οι μεγάλοι είμαστε «περίεργα πλάσματα» και εμείς θα θυμηθούμε τα χρόνια της αθωότητας, τότε που ήμασταν παιδιά.  

Παίζουν οι ηθοποιοί:  Μαρία Μανιδάκη, Σίμος Χριστοδούλου, Γιάννα Κεφάλα, Γιάννης Παραουλάκης, Γιάννης Πανταγιάς, Δομήνικος Ταβερναράκης

 Η διασκευή και η σκηνοθεσία έγινε από τη Γιάννα Κεφάλα, τα σκηνικά από το Σίμο Χριστοδούλου, οι φωτισμοί και ο ήχος από τον Νίκο Αρετάκη, τα κοστούμια από την Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς, οι χορογραφίες από τη Χαρά Καράλη, ενώ ζωντανά μουσική παίζει ο Γιάννης Παραουλάκης.  

Η παράσταση διατίθεται για τις πολιτιστικές σας εκδηλώσεις και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κύριο Σίμο Χριστοδούλου στο 6972 377 822

Μικροί ή μεγάλοι, στο ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα είμαστε όλοι προσκεκλημένοι.




Θέατρο Μορφές
Αρχ/που Ευγενίου 3, πάροδος Λ.Κνωσσού, Ηράκλειο
Τηλ – Φαξ: 2810 321 622
theatromorfes.blogspot.gr